Dla mnie listopad też pasi, chociaż może być już troszkę zimno.
Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
Ok, niech zostanie wrzesień jak było pierwotnie.
W tym tygodniu chcę ogarnąć wszystko jeśli chodzi o Wasze potwierdzenia 100% i moje kontakty z przewodnikiem.
Niestety mam mało czasu ostatnio, kończę remont mieszkania i w uj wyjazdów mam z firmy
Ale niebawem ogarnę
Zostanie wrzesień, jakoś przeżyjemy.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
ja już zaliczkowany, nie mogę się doczekać
zbroję się w latarki i inne takie.... :twisted:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
słuchajcie, skoro wyjazd ma być z warszawy, to pytanie mam, czy jedzie ktoś ze śląska, to bysmy sie razem upakowali, i jeszcze jedno , w takim razie czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie mogę na te 5-6 dni zostawić samochód w warszawie, bo jakoś się tam muszę dostać... a nie wiem, jak to zorganizować...
ponadto , jest ktoś kto już dowiedział sie wszystkiego o wyjeździe i wpłacił tą zaliczkę?
Komentarz
-
-
dylan80, Rafiki jest z Częstochowy więc pewnie możecie się dogadać odnośnie wspólnego transportu :szeroki_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
dylan80, zawsze możesz poszukać przejazdu na Blablacar
[ Dodano: Pon 23 Mar, 15 12:51 ]
albo ogłosić swój i weźmiesz pasażerów coś Ci się tam wróci :szeroki_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
oolsztyniak, dzisiaj kasa pójdzie.
Proponuję jakiś deadline dla tych wpłat ustalić bo tak to możemy czekać....
Wyślij do wszystkich PW z informacją o terminie i danymi do wpłat.
Jak zbierzesz kasę to będziemy wtedy dystkutowac o samym wyjeździe.
[ Dodano: Pon 23 Mar, 15 13:27 ]
dylan80, jak kupisz bilet z odpowiednim wyprzedzeniem to PolskimBusem zajedziesz z Katowic do Warszawy za 10 zł.
Komentarz
-
-
to ja z sebą (i sopocianinem ?) też musimy coś pokombinować z dojazdem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolto ja z sebą (i sopocianinem ?) też musimy coś pokombinować z dojazdemSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
dylan80, Marcin (bzyq_74) jedzie i taki właśnie miałem zamysł co by nie zapytać czy można wsiąść po drodze :szeroki_usmiech :diabelski_usmiechZamieszczone przez oolsztyniakRozesłałem PW z informacją licząc na odpowiedzi, pytania i inne ale jakoś zainteresowanie jest nikłe
[ Dodano: Pon 23 Mar, 15 20:01 ]
ja już zapłaciłem :szeroki_usmiech a paszport się robi :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
dylan80, najlepiej poszukać galerii handlowej z parkingiem podziemnym ewentualnie podpytaj Piotrka Czarna_LK studiuje tam to i może coś doradzi ewentualnie podpytać kolegów z wawy :szeroki_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolto ja z sebą (i sopocianinem ?) też musimy coś pokombinować z dojazdem
Zamieszczone przez bohendylan80, jak kupisz bilet z odpowiednim wyprzedzeniem to PolskimBusem zajedziesz z Katowic do Warszawy za 10 zł.
Uaktualniłem pierwszy post :idea:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz